Nosework-alkeet elokuussa 2022

14.07.2022 16:44

Tervetuloa tutustumaan nosework-lajiin! 

Kurssikertoja on neljä 2.8.– 23.8.2022 klo  20.00 - 21.00  osoitteessa Kallolantie 220, 04620 Mäntsälä. Kurssi-illat ovat

-       ti 2.8.

-       ti 9.8.

-       ti 16.8 ja

-       ti 23.8.

Kouluttajana toimii koirakouluttaja Katri Lehmonen (esittely kouluttajasta tämän artikkelin lopussa). Koulutukseen otetaan enintään viisi koirakkoa. Etusija on Mäntsälän Koirakerhon jäsenillä.

Sitova ilmoittautuminen sähköpostitse osoitteeseen mantsalankoirakerho.hallitus (a) gmail.com  sunnuntaihin 31.7.2022 mennessä. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä

  • koiran nimi, rotu ja ikä
  • koiranohjaajan puhelinnumero
  • tieto Koirakerhon jäsenyydestä

Koko kurssin hinta on 40 € (jäsenet) ja 60 € (ei-jäsenet). Summa maksetaan tilille FI36 5282 0120 1420 86 (viite 88404) sitten, kun osanotto on vahvistettu. 

 

************************
 

Kouluttajan Katri Lehmosen esittely:

 

Olen kouluttanut koiria päätoimisesti noin 15 vuotta ja toiminut yrittäjänä koirakoulussa toisena osakkaana.

Suoritin vuonna 2007 eläintenkouluttajakoulutuksen Suomen eläinkoulutuskeskuksessa ja olen osallistunut lukuisten ulkomaisten ja kotimaisten kouluttajien koulutuksiin.

Koirat ovat minulle työ, harrastus sekä elämäntapa. Koiramme ovat olleet aina perheenjäseniä ja ne ovat reissanneetkin lähes 30 eri maassa! Rotuna minulla on saksanmetsästysterrieri, joka on todella poikkeuksellinen valinta harrastuskoiraksi, mutta minut rotu on vienyt mennessään. Nautin joka hetkestä niiden kanssa niin kotioloissa, reissuissa kuin kisakentilläkin.

Tällä hetkellä perheen nelijalkaista edustaa 12-vuotias prinsessaterrieri, joka on Suomen rally-tokovalio sekä Suomen ja Ruotsin koiratanssivalio freestylessä. Olemme edustaneet Suomea arvokisoissa useamman kerran PM- ja MM-tasolla.

Olen kilpaillut koirieni kanssa myös agilityssa ja noseworkissa, käynyt näyttelyissä ja kokeillut eri lajeja laidasta laitaan. Esiinnymme myös paljon hauskojen temppuesitysten merkeissä erilaisissa tapahtumissa ja seniorikodeissa. Koirani omaa aikamoisen temppukirjon!

Olen kouluttanut useita eri lajeja, kuten rally-tokoa, koiratanssia ja noseworkia. Minulla on ollut vuosia viikoittaisia vakioryhmiä. Olen myös yksi harvoista kouluttajista, jotka kouluttavat ”do as i do”- tekniikalla. Lisäksi olen pitänyt lukuisia pentu- ja arkikäytöskursseja, temppukursseja, hauvajoogaa, rally-freestyle-elementsiä, aktivointi- ja mielentilakursseja, arkojen koirien kursseja, näyttelytreenejä jne.

Koulutan positiivisesti, tehokkaasti, huumoria unohtamatta! Otan koirakot huomioon yksilöinä ja koulutuksen pitää olla aina kivaa! Minulla on pitkä kokemus eri roduista ja nautin koulutuksellisista haasteista.

Tervetuloa kursseille!

 

Takaisin