Mäntsälän Eläinlääkäriasema ja Mäntsälän Koirakerho ry yhteistyöhön

10.01.2019 14:51

Mäntsälän eläinlääkäriasema ja Mäntsälän Koirakerho ry ovat solmineet kaksivuotisen yhteistyösopimuksen vuosille 2019-2020. Yhteistyön tarkoituksena on edistää koiraharrastusta ja koirien terveyttä Mäntsälän alueella.

Mäntsälän eläinlääkäriasema ja Mäntsälän Koirakerho ry järjestävät yhteistyössä 27.4.2019 Match Shown eli epävirallisen koiranäyttelyn eläinlääkäriasemalla. Tapahtumaan on saatu mukaan myös muita Mäntsälän alueen yrityksiä ja yhteisöjä. Kahvilapalvelut näyttelyn aikana tarjoaa kahvila-ravintola Hirvenkruunu ja paraikaa selvitellään Riihenmäen koulun kanssa yhteistyötä makkaramyynnin suhteen. Myös trimmauspalvelu Trimmia on mukana tapahtumassa.

Mäntsälän Koirakerho ry järjestää kesällä 2020 virallisen koiranäyttelyn, jonka eläinlääkäripalveluista Mäntsälän eläinlääkäriasema vastaa.

Mäntsälän eläinlääkäriasema haluaa tukea koirien terveystutkimusta tarjoamalla sopimuksen voimassaoloaikana Mäntsälän Koirakerho ry:n jäsenille Kennelliiton viralliset terveystutkimukset jäsenhinnalla. Jäsenhintana myönnetään 10 % alennus normaalihinnasta, ja se on voimassa virallisissa lonkkien, kyynärpäiden ja selän röntgentutkimuksissa sekä sydämen auskultaatio- ja polvitutkimuksissa. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Myös muuta yhteistyötä esimerkiksi luentojen ja yhteisten koulutustapahtumien muodossa pyritään järjestämään.

 

Takaisin