Mitaleja agilityn piirinmestaruuskilpailuissa 23.8 Mialle, Lauralle, Minnalle ja maksijoukkueelle!

14.12.2015 23:23

Uudenmaan piirinmestaruuskilpailut järjestettiin tänä vuonna 23.8.2015 Nummelassa. Tuomareina kisoissa olivat Arto Laitinen ja Anne Savioja.

Mäntsälän koirakerhosta yksilökilpailuihin osallistui 10 koirakkoa.

Minit: Anna Sarajärvi & parson Sulo, Terhi Kesti & cavspa Redi.

Medit:  Mia Hyrskylahti & espves Natso sekä espves Mesi, Carita Friberg & pumi Musti sekä pumi Piki.

Maksit: Laura Leppänen ja borcol Touko sekä borcol Kosti, Minna Kiviniemi ja borcol Usva sekä Taija Mäkelä ja Himo.

Medeissä jo paljon urallaan savuttaneet Mia Hyrskylahti ja Natso nappasivat upeasti yhteistuloksellaan hopeaa.  He sijoittuivat agilityradalla sijalle 4 ja hyppyradalla sijalle 2.

Makseissa Laura Leppänen taituroi kahdella koirallaan mahtavan kaksoisvoiton! Touko voitti kultaa ja Kosti tuli hopealle Kosti pienellä aikaerolla. Lauran koirien lähituntumassa oli myös Minna Kiviniemi ja borcol Usva, jotka saivat pronssimitalin huippuhienoilla ratasuorituksillaan.

Mineissä Anne Sarajärvi sijoittui E-kisassa hienolla nollatuloksella 3.sijalle. Annen vikkelä Sulo on kisannut tähän asti kolmosluokassa lainaohjaajan kanssa ja tämä kisapäivä oli Annen ja Sulon ensimmäinen yhteinen 3-luokassa.

Mäntsälän koirakerholla oli tänä vuonna myös jokaisessa säkäluokassa joukkueet.

Minijoukkueessa olivat mukana: Anne & parson Sulo, Taija & jackru Into, Laura & Åsa sekä Terhi & cavspa Redi.

Medijoukkue: Carita & pumit Musti ja Piki sekä Mia Hyrskylahti & espves Natso ja Mesi.

Maksijoukkue: Minna & borcol Usva, Laura & borcol Touko ja Kosti sekä Taija & borcol Himo.

Joukkuekilpailun tuomarina oli Anne Savioja.  Radalla saavutettiin yllättävän vähän tuloksia - liekö kuuma päivä ja ensin käydyt yksilökisat vieneet puhtia osallistujilta. Esimerkiksi medeissä joukkuemitaleita ei jaettu ollenkaan, koska kolmestatoista joukkueesta yksikään ei saanut tulosta. Maksijoukkueemme kaikki jäsenet kuitenkin jatkoivat upeita suorituksiaan ja voitti kultaa joukkueen yhteistuloksella -21,30!

Teksti: Terhi Kesti