Kevään ja alkukesän 2024 kurssit

28.03.2024 19:58

Keväällä ja alkukesästä 2024 Mäntsälän koirakerho järjestää pentukurssin, arkitottelevaisuuskurssit ja rally-toko kursseja kouluttajana Katri Lehmonen sekä agilityn alkeiskurssin Minna Kiviniemi-Riihisen vetämänä. Kurssit pidetään Mäntsälän Koirakerhon koulutuskentällä Mäntsälässä osoitteessa Kallolantie 220. Jokaiselle kurssille tai tunnille otetaan maksimissaan 5 osallistujaa, etusija MKK:n jäsenillä.

 

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse mantsalankoirakerho.kurssit@gmail.com 28.4.2024 mennessä. 

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä:

  • Kurssin nimi ja ryhmä
  • Koiran nimi, rotu ja ikä
  • Koiranohjaajan puhelinnumero ja tieto koirakerhon jäsenyydestä

Maksuohjeet lähetetään osallistujille sitten, kun osanotto on vahvistettu.

Kysymykset pentukurssin, arkitotelavaisuuskurssin ja rally-toko kurssien sisältöön liittyen voi laittaa suoraan kouluttajalle katri.lehmonen@gmail.com.

 

Katrin esittely:

Olen kouluttanut koiria päätoimisesti noin 15 vuotta ja toiminut yrittäjänä koirakoulussa toisena osakkaana. Suoritin vuonna 2007 eläintenkouluttajakoulutuksen Suomen eläinkoulutuskeskuksessa ja olen osallistunut lukuisten ulkomaisten ja kotimaisten kouluttajien koulutuksiin.

Koirat ovat minulle työ, harrastus sekä elämäntapa ja koiramme ovat olleet aina perheenjäseniä ja ne ovat reissanneetkin lähes 30 eri maassa! Rotuna minulla on saksanmetsästysterrieri, joka on todella poikkeuksellinen valinta harrastuskoiraksi, mutta minut rotu on vienyt mennessään ja nautin joka hetkestä niiden kanssa niin kotioloissa, reissuissa kuin kisakentilläkin. 

Tällä hetkellä perheen nelijalkaista edustaa 12vuotias prinsessaterrieri, joka on suomen rallytokovalio sekä suomen ja ruotsin koiratanssivalio freestylessä. Olemme edustaneet suomea arvokisoissa useamman kerran pm ja mm- tasolla.Olen kilpaillut koirieni kanssa myös agilityssa ja noseworkissa, käynyt näyttelyissä ja kokeillut eri lajeja laidasta laitaan. Esiinnymme myös paljon hauskojen temppuesitysten merkeissä erilaisissa tapahtumissa ja seniorikodeissa. Koirani omaa aikamoisen temppukirjon!

Olen kouluttanut useita eri lajeja, kuten rallya, koiratanssia ja noseworkia ja minulla on ollut vuosia viikoittaisia vakioryhmiä. Olen myös yksi harvoista joka kouluttaa do as i do- tekniikkaa. Lisäksi olen pitänyt lukuisia pentu- ja arkikäytöskursseja, temppukursseja, hauvajoogaa, rally freestyle elementsiä, aktivointi ja mielentilakursseja, arkojen koirien kursseja, näyttelytreenejä jnejne.

Koulutan positiivisesti, tehokkaasti, huumoria unohtamatta! Otan koirakot huomioon yksilöinä ja koulutuksen pitää olla aina kivaa! Minulla on pitkä kokemus eri roduista ja nautin koulutuksellisista haasteista.

Tervetuloa kursseille!

Takaisin