Ilmoittaudu mukaan kevään 2023 koulutuksiin

30.03.2023 19:32

Tulossa useampia erilaisia kursseja ja yksittäisiä koulutuskertoja, tarkemmat tiedot ajankohdista alla olevissa kuvissa sekä tiedot ilmoittautumisesta.

Näyttelykurssi

Näyttelykurssin kouluttajana toimii Junior Handler tuomari ja kehätoimitsija Tanja Ekholm-Venäläinen, kurrssille otetaan enintään kuusi koirakkoa yhdelle kertaa. Näyttelykurssille ilmoittautuminen tanjatammisaa@hotmail.com 19.4.2023 mennessä. Voit osallistua yksittäisellä kerralle tai kaikille kerroille, maksu sitten, kun osallistuminen on vahvistetu. Maksukuitti tuotava ensimmäiselle koulutuskerralle tai toimitettava sähköpostitse. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä:

  • Koiran nimi, rotu ja ikä
  • Koiranohjaajan puhelinnumero ja tieto mkk:n jäsenyydestä

Arkitaidot, Rally-toko, mielentila ja maltti, temppuilutunnit, pikkupentukurssi, tutustu koiratanssiin, Rally-tokon tehokurssi, Rally-Tokon ratatreeenit sekä ohitus- ja hihnakäytöstunnit

Kouluttajana toimii Katri Lehmonen, joka on kouluttanut koiria noin 15 vuotta päätöimisesti, suorittanut 2007 eläintenkouluttajakoulutuksen Suomen eläinkoulutuskeskuksessa, kilpaillut koiriensa kanssa mm. agilityssa, noseworkissa, rally-tokossa, koiratanssissa ja edustanut suomea arvokisoissa useamman kerran pm ja mm-tasolla.

Sitovat ilmoittautumiset Katrin kursseille sähköpostitse mantsalankoirakerho.kurssit@gmail.com 16.4.2023 mennessä. Kursseille otetaan maksimissaan 5 osallistujaa, etusija mkk:n jäsenillä. Kerro ilmoitautumisen yhteydessä:

  • Kurssin nimi, mahdollinen ryhmä tai yksittäisen kerran ajankohta
  • Koiran nimi, rotu ja ikä
  • Koiranohjaajan puhelinnumero ja tieto mkk:n jäsenyydestä

Maksuohjeet lähetetään osallistujille sitten, kun osanotto on vahvistettu. Pentukurssia lukuun ottamatta kurssit sopivat kaikenikäisille koirille (ja ohjaajille). Rally-Tokon jatko- ja tehokursseihin sekä ratatreenehin vaaditaan aikaisempaa kokemusta lajista. Kysymykset kurssien sisällöstä voi lähettää suoraan kouluttajalle katri.lehmonen@gmail.com.

Takaisin