Koiratanssin PM-hopeaa ja PM-joukkuekultaa Marille!

14.12.2015 23:43

Suomen koiratanssin Freestyle ja Heelwork To Music eli HTM edustusjoukkueet saivat kultaa Helsingin Messukeskuksessa 5.-6.12.2015 pidetyissä koiratanssin Pohjoismaisissa mestaruuskilpailuissa.

Freestyle-joukkueessa kilpailivat Nadja Böckerman ja bordercollie Cabaroo Magma Flow, Susanna Ekblom ja bordercollie Cabaroo Dances On Ice, Salla Haavisto ja valkoinen länsiylämaanterrieri Loving You Lime sekä Sanna Lipponen ja bordercollie Dragunovtiger.

HTM-joukkueessa kilpailivat Sini Eriksson ja shetlanninlammaskoira Mutkis Onnensoturi, Mäntsälän Koirakerhon jäsen Mari Muhonen ja australianpaimenkoira Tres Colores Isla Bonita, Johanna Saariluoma ja bordercollie Muttaburra Wooly Mammoth sekä Katja Tamminen ja bordercollie Cabaroo Glacier Gale.

Henkilökohtaisista mestaruuksista molemmissa lajeissa kilpaili ansiokkaasti kaikkiaan kolme suomalaiskoirakkoa.

Pohjoismaiden mestaruuden Freestylessa voitti Ruotsin Jonna Smedberg ja bordercollie Lizzroys Zoya. Toiseksi tuli Suomen Sanna Lipponen ja bordercollie Dragunovtiger ja kolmanneksi Susanna Ekblom ja bordercollie Cabaroo Dances On Ice.

HTM:ssä voiton vei Tanskan Sidsel Rytcher Lauridsen ja bordercollie Germal Prada. Hopeaa saivat Suomen Mari Muhonen ja australianpaimenkoira Tres Colores Isla Bonita ja pronssia Ruotsin Anna Larsson ja bordercollie Strandängens Flynn.

https://www.kennelliitto.fi/uutiset/koiratanssin-edustusjoukkueille-pohjoismaiden-mestaruudet

Takaisin